Grow

Dit traject is perfect voor iedereen die op zoek is naar een evenwichtige relatie met voeding, emotioneel eten wil begrijpen en aanpakken, en op weg wil gaan naar een positiever zelfbeeld en een gezonder leven.

Studio Lagom_logo (Custom)

Voor wie

Iedereen die al veel pogingen heeft gedaan om grip te krijgen op zijn/haar gezondheid!

Voor iedereen die rust en vrijheid zoekt rond voeding!

Voor iedereen die zich regelmatig schuldig voelt na een eetbui en het gevoel heeft om telkens te moeten compenseren!

Voor iedereen die zich vaak slecht voelt over zijn/haar lichaam!

Maar vooral, voor iedereen die extra ondersteuning en coaching kan gebruiken…

Wat?

Studio Lagom food & health coach traject grow thumb
  • 6 maanden coaching.
  • Uitgeschreven adviezen en plan van aanpak.
  • Specifieke oefeningen en inzichten waar we eerder werken op motivatie en mechanismen rond emo-eten.
  • Allerlei praktische tips en tricks om die gezonde levensstijl op te nemen
  • Info rond productkennis, verpakkingen lezen en weekmenu met recepten en boodschappenlijst.
  • Tussen de sessies door kan je bij mij steeds terecht met je vragen.

Lagom Grow

🌱 Jouw weg naar een evenwichtige gezondheid en vrijheid 🌱

Ben jij iemand die al talloze pogingen heeft ondernomen om grip te krijgen op je gezondheid? Verlang je naar innerlijke rust en vrijheid als het gaat om voeding? Heb je regelmatig last van schuldgevoelens na eetbuien en voel je je gedwongen om steeds weer te compenseren? En worstel je vaak met een negatief zelfbeeld in relatie tot je lichaam? Als dit je bekend voorkomt, dan is het Lagom Grow traject van Studio Lagom precies wat je nodig hebt.

 

🌟 Voor wie is Lagom Grow?

Lagom Grow is speciaal ontworpen voor jou, de persoon die al vele wegen heeft bewandeld in de zoektocht naar een gezonde levensstijl en welzijn. Als je voelt dat je extra ondersteuning en begeleiding nodig hebt om duurzame veranderingen aan te brengen in je leven, dan ben je hier aan het juiste adres. Dit traject is perfect voor iedereen die op zoek is naar een evenwichtige relatie met voeding, emotioneel eten wil begrijpen en aanpakken, en op weg wil gaan naar een positiever zelfbeeld en een gezonder leven.

🌿 Wat bieden we?

Ons Lagom Grow traject is een 6 maanden durende coachingervaring die je zal begeleiden naar een nieuw niveau van welzijn en vrijheid. Wat mag je verwachten?

Tijdens deze sessies zullen we:

Persoonlijke coaching: gedurende het traject krijg je één-op-één sessies met onze ervaren coaches, die je zullen begeleiden, ondersteunen en motiveren op je reis naar een evenwichtige gezondheid.

Op maat gemaakt actieplan: we stellen een gedetailleerd actieplan op dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Dit plan omvat praktische adviezen, inzichten en oefeningen om de mechanismen achter emotioneel eten aan te pakken.

Praktische tips en tricks: je ontvangt een schat aan praktische tips en tricks die je zullen helpen om een gezonde levensstijl te omarmen. Leer hoe je productlabels kunt lezen, maak kennis met voedzame weekmenu's inclusief recepten en boodschappenlijsten, en vergroot je productkennis.

Doorlopende ondersteuning: tussen de sessies door staan we altijd voor je klaar. Heb je vragen, behoefte aan advies of wil je gewoon je successen delen? Wij zijn er om je te ondersteunen!

🍃 Waarom Lagom Grow?

Lagom, een Zweeds concept dat 'precies genoeg' betekent, is de kern van ons traject. Wij geloven in het vinden van de balans die perfect is voor jou - niet te veel, niet te weinig, maar precies goed. Samen zullen we werken aan het creëren van een gezonde relatie met voeding, het begrijpen van de triggers achter emotioneel eten en het cultiveren van een positieve kijk op jezelf en je lichaam.

Klaar om de volgende stap te zetten naar een leven van welzijn en evenwicht? Neem vandaag nog contact op met Studio Lagom en begin je reis naar Lagom Grow. Samen gaan we op weg naar een gezonder, gelukkiger en evenwichtiger leven.

✨ Dit is jouw tijd om te groeien, met Lagom Grow. ✨

of bekijk hier mijn andere trajecten!