Boost

Jouw stap naar een gezonde levensstijl met PS Food & Lifestyle!

Studio Lagom_logo (Custom)

Voor wie

Iedereen die wil starten met het programma van PS Food & Lifestyle!

 

Wat?

ARDO 20_08 132_2500x2500px
  • 5 coachingsessies gespreid over 6 maanden.
  • Ondersteuning bij het gebruik van de producten PS Food & Lifestyle en het implementeren van een gezonde levensstijl.
  • Allerlei praktische tips en tricks om die gezonde levensstijl op te nemen.
  • Info rond productkennis, verpakkingen lezen en weekmenu met recepten en boodschappenlijst.
  • Tussen de sessies door kan je bij mij steeds terecht met je vragen.
Studio Lagom PowerSlim

Lagom Boost

Jouw stap naar een gezonde levensstijl met PS Food & Lifestyle!

Ben je klaar om de eerste stappen te zetten naar een gezondere en gebalanceerde levensstijl? Ontdek dan Lagom Boost, het perfecte programma voor als je wilt starten met het PS Food é Lifestyle programma. Laat je door ons begeleiden op een reis naar welzijn en vitaliteit!

 

Voor wie is Lagom Boost?

Lagom Boost is speciaal ontworpen voor degenen die enthousiast zijn om te beginnen met het PS Food & Lifestyle programma. Of je nu nieuw bent op het gebied van gezondheid en welzijn of gewoon op zoek bent naar extra begeleiding en ondersteuning, dit programma is voor jou. Wij zijn hier om je te helpen elke stap van de weg te zetten.

Wat houdt het in?

Dit 6-maanden durende traject omvat 5 waardevolle coachingsessies die je zullen helpen om de kracht van PS Food en Lifestyle te benutten en een gezonde levensstijl te integreren in je dagelijks leven.

Tijdens deze sessies zullen we:

begeleiden bij productgebruik: leer hoe je optimaal gebruik kunt maken van de PS Food & Lifestyle producten voor maximale voordelen en resultaten.

Implementeren van gezonde gewoontes: ontvang persoonlijke ondersteuning bij het integreren van gezonde gewoonten in je dagelijkse routine, zodat je een duurzame verandering kunt creëren.

Praktische tips en tricks: ontdek een schat aan praktische tips en tricks die je zullen helpen om moeiteloos een gezonde levensstijl te omarmen.

Productkennis en voedingsinformatie: leer hoe je verpakkingen kunt lezen, maak kennis met de voedingswaarde van verschillende producten en krijg inzicht in wat het beste is voor jouw lichaam.

Weekmenu en recepten: ontvang een handig weekmenu met heerlijke recepten en een boodschappenlijst, zodat je altijd weet wat je kunt eten en welke ingrediënten je nodig hebt.

Ondersteuning tussen de sessies door:

🙋‍♂️ We begrijpen dat vragen en twijfels kunnen opkomen terwijl je je reis naar een gezonde levensstijl maakt. Daarom staan we altijd voor je klaar tussen de sessies door. Heb je vragen, behoefte aan advies of gewoon behoefte aan een beetje extra motivatie? Wij zijn slechts een berichtje van je verwijderd.

Klaar om te beginnen?

🎉 Jouw welzijn is onze prioriteit, en met Lagom Boost zullen we je helpen om een gezondere en meer gebalanceerde versie van jezelf te worden. Begin vandaag nog aan deze opwindende reis en geef jezelf het cadeau van een gezonde levensstijl.

✨ Schrijf je nu in voor Lagom Boost en creëer samen met ons een leven vol vitaliteit en welzijn met PS Food en Lifestyle! ✨

of bekijk hier mijn andere trajecten!