PS04015_Mix_Meals

PS. Food & lifestyle

 

Even op de resetknop drukken en resoluut breken met slechte eetgewoontes?

Op een snelle en verantwoorde manier die overtollige kilo’s verliezen?

Dan is het PS. Food & Lifestyle concept iets voor jou.

Studio Lagom_logo (Custom)

Geen Spartaans dieet op basis van sapjes of shakes. Neen! Een voedingsprogramma ontwikkeld door diëtisten op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Dit is misschien wel de extra boost die jouw motivatie nodig heeft, en ondertussen werken we aan de juiste mindset voor een resultaat op lange termijn.

Uhu, hoe zit dat dan juist in elkaar?

Je volgt gedurende enkele weken een aangepast voedingsschema waar je de inname van de koolhydraten beperkt maar aanvult met extra eiwitten. Hierdoor worden je vetreserves gebruikt als energiebron en blijft je spiermassa behouden.

Je gaat dus niet minder eten maar anders.

Ondertussen begeleid ik jou zodanig dat je over alle handvaten beschikt om de touwtjes daarna zelf in handen te nemen.

Studio Lagom PowerSlim

PS. Food & Lifestyle gamma

Het gamma bestaat uit maar liefst 140 producten die ervoor zorgen dat jij naar hartenlust kunt variëren. De producten zijn allerlei alternatieven op de traditionele, koolhydraatrijke producten zoals brood, pasta, muesli, hartige snacks, koekjes,…

Je voedingsschema bevat 6 eetmomenten waarbij de gangbare voedingsmiddelen worden vervangen door het assortiment van PS. Food & lifestyle en aangevuld met o.a. groenten, vlees of vis.

FAQ

Ik hoef dus geen maaltijden over te slaan?

Helemaal niet! Je blijft gewoon ontbijt, lunch, warme maaltijd en tussendoortjes eten, maar ze bestaan uit minder koolhydraten en meer eiwitten. Het assortiment is zodanig uitgebreid dat je niet het idee hebt dat je je vanalles moet ontzeggen.

Hoe verloopt een traject?

Er wordt in 3 fases gewerkt om je streefgewicht te bereiken. In de eerste fase ga je de koolhydraten gaan vervangen door de aangepaste producten. Van zodra je 80% van het gewenste gewichtsverlies hebt bereikt, is het tijd voor de volgende stap.

Zo doorloop je de 3 fases en geleidelijk ga je meer en meer andere voedingsmiddelen zoals graanproducten, fruit, zuivel,… opnieuw introduceren. In de laatste, derde, fase leer ik je duidelijke adviezen die er voor zorgen dat je gevarieerd blijft eten én om op gewicht te blijven.

Voor wie is het PS. Food & Lifestyle traject geschikt?

Het traject is geschikt:

  • als je de stap wilt maken naar een gezond eetpatroon, maar je nood hebt aan een duwtje in de rug om die eerste kilo’s kwijt te geraken.
  • als je op een korte tijd wat overtollige kilo’s wilt afvallen.
  • als je reeds wat gewicht bent afgevallen maar je wilt een houvast hebben om je nieuwe levensstijl door te zetten.

Sowieso bespreken we jouw situatie uitgebreid bij de kennismaking.

Kan ik dit dieet niet op mezelf doen?

Als diëtiste en erkend PS. Food & lifestyle coach stippel ik samen met jou een behandelplan uit dat afgestemd is op jouw persoonlijk doel. Ik ga je hierin intensief ondersteunen en ervoor zorgen dat je niet halverwege het dieet opgeeft.

De hoogwaardige en kwalitatieve producten zorgen voor lekkere en eenvoudige gerechtjes, waardoor het dieet voor iedereen toegankelijk is.

Tijdens het traject werk ik met jou ook aan een gezond eetpatroon zodat dit een levensstijl is die je voor de rest van je leven kan volhouden.

Hoe kan ik van start gaan?

Eenvoudig! Je maakt een afspraak via de contactpagina en geeft aan dat je interesse hebt in het concept. We beginnen met een intakegesprek waar we elkaar leren kennen en waar ik het concept van PS. Food & lifestyle uitleg. Daarna heb je nog steeds de keuze of je al dan niet instapt in het concept.

Jij beslist waar je je het best bij voelt.