DNA Analyse

DNA-analyse

 

“Het zit in mijn genen, dus ik kan er niets aan doen”

Fout!

Het zijn niet persé die zogenoemde ‘slechte’ genen die de oorzaak zijn van je gewicht of eventuele ongemakken. Inzicht in je DNA daarentegen kan je wel helpen om te begrijpen welke voeding goed voor je is en voor welke je gevoelig bent.

Je DNA vertelt je ook wat het effect is van lichaamsbeweging voor jou, je mentale vermogen, risico op intoleranties en zoveel meer.

Een DNA-analyse is jouw persoonlijke blauwdruk waar je de rest van je leven op kan terugvallen. Je krijgt op een toegankelijke manier meer inzicht in je lichaam. Zie het gerust als de start van jouw 2.0 versie.

De informatie die uit de analyse voorkomt bezorgt je een waardevol ‘gezondheidspaspoort’ die je ondersteunt naar een duurzame verandering in je leven. Zo kan je de rest van je tijd op deze planeet beleven in je best mogelijke vorm.

De Fagron NutriGenTM test is een ‘once in a lifetime’ test die je een persoonlijke kijk bezorgt op:

  • Opname en vertering van je koolhydraten en vetten
  • Invloed van lichaamsbeweging
  • Detox vermogen
  • Intoleranties
  • Hormoongevoeligheid
  • Inflammatiegevoeligheid
  • Stressgevoeligheid

Jouw DNA vertelt je eigenlijk hoe je lichaam gecodeerd is en geeft je ook inzicht hoe je kan reageren op bovenstaande zaken.

Inderdaad ‘KAN’! De focus ligt nog steeds op je levensstijl.

Stel uit je DNA blijkt dat jij sterk genetische aanleg hebt voor overgewicht, betekent niet dat dit zo hoeft te zijn.

Studio Lagom_logo (Custom)

In een notendop: wat mag je verwachten?

Een compleet nutrigenetisch rapport van Fagron.

Een gepersonaliseerd voedings-en lifestyle-verslag. Een duidelijk en persoolijk plan over jouw unieke metabolisme voor koolhydraten en vetten wordt bepaald, aanbevolen supplementen en een selectie aan voedingsmiddelen.

Gericht advies rond voeding, sport & beweging, intoleranties, mentaal vermogen, inflammatie gevoeligheid, … op basis van je genetische data.

Hoe werkt het?

Stap 1

Laat je gegevens achter op de contactpagina.

Stap 2

Je wordt vrijblijvend gecontacteerd over de inhoud van de test en de begeleidingsformules.

Stap 3

De test wordt opgestuurd naar je thuis of je komt langs in de praktijk. De test zelf duurt hoogstens enkele minuten en is zeer eenvoudig uit te voeren.

Stap 4

Afhankelijk van de door jouw gekozen formule wordt het rapport en de aanvullende begeleiding besproken.

Verenigde krachten

therapie-evi-debruyne-01

Evi Debruyne

Gezondheidstherapeut

“Tom kan niet zonder Jerry, Laurel kan niet zonder Hardy, geen Yin zonder Yang. Balans bestaat steeds uit twee met elkaar verbonden elementen. Zo is het ook als het gaat over je gezondheid. “mens sana in corpore sano”. Je gezond voelen is een totaalbegrip en betekent een gezonde geest én een gezond lichaam, onlosmakelijk met elkaar  verbonden.

In de praktijk betekent dit dat ik elke hulpvraag bekijk met een  holistische bril’ op. Ik baseer me op mijn medisch-wetenschappelijke  n psychotherapeutische kennis en combineer dit met orthomoleculaire inzichten en (bio-) energetische methodieken. Een begeleidingstraject wordt steeds individueel uitgewerkt in functie van  de noden en eigenheid van de cliënt, omdat elk mens nu éénmaal een  unieke benadering nodig heeft.

Nele_bloemenveld-7

Nele Debusschere

Food & health coach

www.studiolagom.be

“Gezondheid bestaat uit veel meer dan een gewicht. Jouw gewicht en gewichtsverlies is niet prioritair, jouw gezondheid wel. Als erkend diëtiste ligt de focus van mijn aanpak op gezonde levensstijl en gedragsverandering.

Je leert om opnieuw vriendschap te sluiten met eten en met een gezonde goesting oprecht te genieten van eten. Weg met regeltjes en schuldgevoelens. Je leert luisteren naar je eigen lichaam en bouwt rust op rondom eten.

Voedingsadvies is geen taille unique die voor iedereen past door enkel de hoeveelheden wat aan te passen. Ik geloof in de kracht van de mindset.”